Lördag 26 September

Idag känner jag av cellbehandlingen har mått illa hela morgonen.men tydligen mår man mera illa när den har tagit bättre.

Torsdag 24 September

Hej alla igår var jag till sunderbyn och fick min andra cellbehandling, hoppas att den har tagit bra men nu gäller det att passa sig från förkylda personer hur det nu ska gå till i dessa tider.Ska tillbaka om tre veckor, och då blir det en ny lungröntgen och man får hoppas att det har blivit bättre. innan cellbehandlingen börjar dom med att ge medel mot illamående hoppas jag tillhör den grupp som slipper att må så dåligt.har även egna tabletter att ta.

Dagen före behandling, behandlingsdagen och dagen efter så måste jag ta 8 tabletter Betapred morgon o kväll sen återgå till min låga dos det är för att förhindra så mycket biverkningar och då  sover  jag inte, skakis igen och sämre att gå. hoppas det går fort ur kroppen för det är jättejobbigt med denna cortison.

Fredag 18 September

Hej alla idag har jag tagit ny lungröntgen så det är bara att vänta till veckan på svar. Och hoppas att jag får göra bort cellbehandlingen annars blir det återigen ett par veckors väntan då blir jag tokig. pratade med Camilla mindra hade spelat allan igår när en försäljare ringde hon och valpen är lika vilda eller det är mindra som ivrar upp valpen.

Torsdag 17 september

Hej var tvungen till sunderbyn igår hade feber och fick byta ut penecelinet, tror jag blir tokig nu ska jag äta den här sorten i tio dagar. Imorgon är den dags för ny lungröntgen igen men det är bra att dom håller koll.Känner mej trött så jag ska be dom kolla hur blodvärdet har stigit sen jag fick blod.jag hoppas verkligen att jag kan göra cellbehandlingen till veckan.

Måndag 14 September

Godmorgon alla. Magda förstod varför vi inte talade om att jag blev inlagd på sjukhuset, det var skönt, så då är det bara att vänta på kallelse för cellbehandling. Och hoppas att det går bättre den här gången. Skojade med sköterskerna på  lung avdelningendet låg två äldre tanter på samma sal så dom hjälpte dom att tvätta sig, en sköterska frågade om jag klarade mej själv, så jag svarade att det gick bra, bara jag fick hjälp när jag skulle föna håret, först tittade hon på mej sen förstod hon att jag skojade. Tyckte jag var riktigt rolig.

Söndag13 September

Hej alla har inte velat eller kunnat skriva med omtanke för magda. I måndags tog jag prover inför cellbehandlingen på tisdag, kl 12.00 på måndag ringer dom från sunderbyn det blir ingen cellbehandling utan jag fick åka in omgående till sunderbyn. Dåligt blodvärde 84, en infektionsänka på 400. så jag har legat där till fredag men redan onsdag var sänkan nere på 90 innan torsdag var den på 40. fick penecelinet intravenöst så jag svarade bra på den. fick ta en lungröntgen hade en inflamation på lungan-

 Vi kom överens att magda inte skulle få veta ngt hon skulle inte behöva gå en  hel vecka och oroa sig för mej för hon hade inte kunnat göra ngt varför skulle hon behöva fundera över hur jag mådde magda det var med omtanka vi hemlighöll det. Men dom tyckte jag såg så otroligt pigg ut med den sänkan ,till och med läkarna var förvånad.
Så jag har bett alla som vetat om det att inte skriva om det eller säga till någon annan, Kan du tänka dej att Isolde o Mattias var och hälsade på och  hon lovade att inte skriva någonting man kan lita på henne hon är så förståndig.
Så jag hoppas att du inte blir sur utan förstår varför du inte fick veta ngt och nu är jag hemma, får kallelse för nästa cellbehandling.

måndag 7 September

Grattis Danne idag fyller du år, kunde inte sova längre då är det lika bra att kliva upp. Ulla kommer kanske ca 6.30 och tar mina prover det var snällt att komma före hon börjar jobba för att hinna skicka proverna på morgonen.   Vi möblerade om i sovrummet igårkväll så jag var lite orolig jag skull kliva  ur sängen åt fel håll men det har gått bra har förstått när jag vaknat vilket håll det har varit, det blev riktigt bra där inne. Ska snart gå och duscha, det tar sin tid på morgonen för mej, men samtidigt har jag inte annat att göra än att göra mej färdig på morgonen.

Söndag 6 September

Idag har jag varit jätte trött.han sovit i två omgångar. kanske vädret påverkar oxå. Annars är det som vanligt.Imorgonbitti kommer Ulla och tar prover,jätteskönt att hon kan komma hem till mej-

Lördag 5 September

Hej alla vilket väder verkar som vi får allt regn som inte kommit under sommaren det kommer nu. Tack alla som skriver till mej. Camillas lillflicka Mindra fick en ny säng igår som hon kan kliva ur själv, men hon hade sovit bra inatt.
Magda o Mats har tur som är borta den här regnperioden. Inatt har jag sovit i nästan 5,5 timme då får jag inte klaga. Och jag mår ändå riktigt bra under omständigheterna,Men nog vore det kul om solen kunde titta fram man blir piggare, hör på vädret vi verkar få regn i morgon oxå, så vi får nog vänta på solen.

Fredag 4September

Hej alla man ska inte sitta framför datorn tidigt på morgonen då lyder inte fingrar o tangenter. Och trycker man tokigt så finns inte vissa grejer man skrivit. Ulla ska komma på måndag morgon och ta prover som ska vara inne till tisdagmorgon när jag ska få nästa cellbehandling, hoppas bara jag inte blir lika trött som sist det var hemskt,kunde somna sittande på en stol.Vilken fin höst det har varit, varmt synd bara att man inte kunnat o orkat vara ute.
Får fortsätta vara försiktig över förkylningar, och hoppas kunna ta emot vänner blir tokig att vara ensam oxå, känns som att sitta i karantän förstår hundarna nu ha ha.

RSS 2.0